Kariera

Delo v naši družbi

Področje delovanja

Opravljamo davčne, poslovne in pravne storitve ter svetovanje, predvsem za podjetja, ki svojo dejavnost opravljajo izven meja Slovenije. Specializirani smo za davčni vidik gradbenih in monterskih del v širokem kontekstu razumevanja panoge. Poleg davčne in pravne  podpore kompleksni panogi gradbeništva zagotavljamo tudi podporo mednarodnim gospodarskim projektom.

Posebna specialna področja

Znotraj repertoarja celostne podpore podjetjem pri delu v tujini in mednarodnih projektih opravljamo tudi posebne storitve in svetovanje, ki na trgu storitev predstavljajo zelo ozko in cenjeno strokovno področje.

Lahko pripomoreš k razvoju družbe?

V kolikor imaš izkušnje iz področij našega delovanja ali pa te zanimajo in imaš izobrazbo iz pravne ali ekonomske smeri, znanje tujih jezikov in občutek za delo v odgovornem in kompleksnem področju mednarodnega poslovanja družb, bomo veseli vaše predstavitve.

Skrbimo za uspešno in varno poslovanje naših strank v tujini. Z njimi sodelujemo in jih razumevamo kot poslovne partnerje, zato vselej nismo le izvajalec storitev ali svetovanja, temveč smo pomemben del projekta. Ob našem načinu sodelovanja, ki ga gojimo in razvijamo, so stranke vedno pomirjene in fokusirane na primarno dejavnost, saj se zavedajo, da imajo močno in zanesljivo podporo.
Razpoložljiva delovna mesta

[jobs]

Telefon +386 (0) 820 05013
E-pošta info@mihelic-partnerji.si
Naslov Dimičeva ulica 16, Ljubljana